ارتباط با ما 09122495953

کارت بازرگانی

زمان مطالعه: 3 دقیقه کارت بازرگانی چیست؟ کارت بازرگانی کارتی است که با داشتن آن مجاز خواهید بود که به تجارت خارجی (واردات و صادرات) بپردازید. صادرکننده کارت بازرگانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران می‌باشد و مدت اعتبار آن یکساله است. این کارت صرفا برای افرادی که تابعیت ایرانی دارند صادر می‌شود و سایر افراد می‌بایست به ...

کارت بازرگانی
3 دقیقه
0 دیدگاه
Mahsa
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کارت بازرگانی
کارت بازرگانی

کارت بازرگانی چیست؟

کارت بازرگانی کارتی است که با داشتن آن مجاز خواهید بود که به تجارت خارجی (واردات و صادرات) بپردازید. صادرکننده کارت بازرگانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران می‌باشد و مدت اعتبار آن یکساله است. این کارت صرفا برای افرادی که تابعیت ایرانی دارند صادر می‌شود و سایر افراد می‌بایست به عنوان شخص حقوقی درخواست خود را ثبت کنند. در ادامه به بررسی انواع کارت بازرگانی، شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ کارت بازرگانی می‌پردازیم.

چرا باید کارت بازرگانی بگیرم؟

تمام تاجرانی که در زمینه صادرات و واردات مشغول به کار هستند به جهت اینکه بتوانند از مزایای فوق‌العاده تجاری برخوردار شوند، به کارت بازرگانی نیاز خواهند داشت. مجوز واردات و صادرات کالا به خارج از کشور، عضویت در اتاق بازرگانی و بهره بردن از مزایای آن، سهولت در اخذ ویزا و شرکت در رویدادهای تجاری، ارتقاء اعتبار تجاری و امکان ثبت برند لاتین از جمله مزایای دارا بودن کارت بازرگانی می‌باشد.

کارت بازرگانی تجاری

کارت بازرگانی به دارنده حقیقی یا حقوقی آن اجازه می‌دهد که به تجارت بپردازد. تجارت شامل ثبت سفارش،‌ ترخیص کالا، ‌واردات از مناطق آزاد، صادرات کالاهای مجاز و غیره است.

کارت بازرگانی خدماتی

برای اشخاص حقوقی که جواز سرمایه‌گذاری در حوزه فعالیت‌های خدماتی را دارند، نوع خدماتی صادر می‌شود. این افراد در حیطه کار و فعالیت خودشان کالا وارد می‌کنند.

کارت بازرگانی موردی

کارت بازرگانی موردی تنها برای کسانی صادر می‌شود که برای یک مرتبه بخواهند کالایشان را ترخیص کنند. این کارت هم برای اشخاص حقیقی وهم حقوقی صادر می‌شود.

کارت بازرگانی تولیدی صنعتی

اشخاص حقوقی که مجوز سرمایه‌گذاری در کارهای تولیدی را دارند می‌توانند تجهیزات کارگاهی و مواد اولیه مورد نیاز برای تولیدشان را وارد کنند و بعد از تولید صادر کنند.

شرایط دریافت کارت بازرگانی

کارت بازرگانی حقیقی

کارت بازرگانی حقوقی

مدارک مورد نیاز کارت بازرگانی

اشخاص حقیقی

اشخاص حقوقی

نحوه صدور و مراحل اخذ

رای صدور و اخذ کارت بازرگانی ابتدا می‌بایست به آدرس اینترنتی مربوطه مراجعه کرده و شناسه ملی و کلمه عبور خود را وارد کنید. بعد از آن اطلاعات مربوط به دارنده کارت از جمله عکس پرسنلی و اطلاعات هویتی او را وارد می‌کنید. سپس اطلاعات ثبتی را مطابق با اظهارنامه ثبت دفاتر بازرگانی وارد کنید. در مرحله بعد اطلاعات تماس، نشانی و هیئت مدیره را ذکر کنید.

در قدم بعدی با تائید فرم‌های مورد نیاز، انتخاب حداقل یک رشته یا حداکثر سه رشته برای فعالیت بازرکانی، اسکن مدارک، آپلود فیش‌های پرداخت و تائید نهایی اطلاعات، برای اخذ کارت اقدام کنید. در صورتی که در هریک از مراحل برای شما مشکل یا سوالی به وجود آمد می‌توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کرده و مشکل را در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *